Chora - Dependable Innovation
Chora - Dependable Innovation
DK
 

Chora

Your Electronic Warfare Specialist 

Chora er en kundeorienteret virksomhed , som udvikler best-in-class teknologier, med udgangspunkt i og med yderst stor forståelse for kundens behov for simple, effektive og brugervenlige løsninger. Chora producerer og leverer ofte unikke og avancerede løsninger til operationelt kritiske udfordringer.  

Vores produkter og løsninger, som er udviklet og produceret i Danmark, inkluderer avancerede antenner, SDR baserede R/F sensorer, integrerede databaser og intuitive GUI’er som inkluderer GIS løsninger. Alle løsningerne inkorporerer design i verdensklasse.

Chora blev grundlagt i 1994, og har derfor mere end 25 års erfaring i vores branche takket være stærke kunderelationer og markedsfokuserede teknologi-udvikling. Fra vores kontorer i Danmark og Tyskland leverer vi den bedst mulige service internationalt til vores B2G kunder, som hovedsageligt er aktive indenfor forsvarssektoren.

Med en klar værdibaseret ledelse, som har mange års erfaring, holdbar succes, fortræffelig adgang til vores nichemarked og unik IPR, bruger vi vores viden til at skabe en sund og fremtidssikret virksomhed. 

 Læs mere om en af vores tekniske udfordringer

Chora Gate