Chora - Dependable Innovation
Chora - Dependable Innovation
DK
 
 
 
 
 

At arbejde hos Chora

Ledige stillinger

Virksomhedskulturen hos Chora er baseret på vores vision og værdier, som vi alle efterlever. Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere.

Vores virksomhed er lille og alle kender alle. Hos Chora er der ikke langt fra ide til handling, og som medarbejder har du mulighed for at påvirke virksomheden i sit hele. Vi er et dedikeret team som ikke er bange for udfordringer.

Vi har et afslappet arbejdsmiljø med en uformel atmosfære. Dette, kombineret med en professionel tilgang, øger præstationsniveauet og jobtilfredsheden for vores medarbejdere.

 

Vores kerneværdier

INTEGRITET          INNOVATION           SIKKERHED           DRIVKRAFT           UFORMELHED

 

At arbejde hos Chora giver gode muligheder for karriereudvikling. På nuværende tidspunkt er vi i en vækstfase, og du har muligheden for at være med på rejsen. Fordi Chora er en virksomhed under udvikling, er der gode muligheder for karriereudvikling i selve virksomheden – både vertikalt og horisontalt.

Vi anerkender vigtigheden i at investere i vores medarbejdere, og her er kompetenceudvikling et af vores drivkrafter. Det kan enten være gennem samarbejde mellem afdelingerne for at løse forskellige opgaver eller gennem kurser og uddannelse.

 

 

 

Mød dine fremtidige kollegaer

 

Senior System Engineer

“Jeg kan lide at arbejde hos Chora, fordi det er en lille virksomhed, hvor min stemme bliver hørt, opgaverne er forskellige og jeg har skønne kollegaer. Jeg er i direkte kontakt med mine kollegaer mange gange i løbet af en dag, for at diskutere løsninger, vurdere koder og planlægge. Vi stræber altid efter at forbedre os selv.”

 

Advanced Senior Hardware Technician

“At arbejde ved Chora giver mig stor arbejdsglæde og jeg nyder at møde på arbejde hver dag. Jeg bliver udfordret på daglig basis, både personligt og på et teknisk niveau i min rolle som en RF Senior advanced electronic technician. Alt dette motiverer mig til at yde mit bedste hver dag. Jeg er utrolig tilfreds med den flade virksomhedsstruktur og mine kollegaer, som både er ekstremt dygtige og derudover skønne, hjertevarme, imødekommende og hjælpsomme mennesker.”

 

Office Assistant

“I mit job som kontorassistent har jeg mest af alt ansvar for køkkenet, hvor jeg laver frokost hver dag. Jeg har derudover også ansvar for forberedelse af møder, som inkluderer at servere kaffe, te, snacks osv. Det bedste ved mit job er dog i køkkenet, da jeg elsker at eksperimentere med nye opskrifter og har friheden til at gøre det. Jeg føler mig meget værdsat af mine kollegaer, som er nede på jorden og gladeligt giver komplimenter. Det er også dejligt at se alle sludre og grine over frokosten, og jeg er glad for at mit arbejde spiller en rolle i at det sker.”

 

Program Manager

“Som Program Manager er ingen dage ens. Normalt er jeg altid på farten og arbejder med kunder rundt om i verden. En uge kan jeg være i Asien, den næste i Europa. Så i ny og næ går jeg glip af kage dag eller sociale arrangementer, såsom aftener med brætspil, Hackathons osv. Dog er en gåtur på en varm strand eller testning på et bjerg værd at gå glip af kage for. Jeg lærer nye ting hver dag pga. Interessante samtaler over frokostbordet med mine kollegaer.”